Mooi vertakte planten

Wij verzorgen onze planten met toewijding en dat merk je! Wij leveren gezonde sterke planten met een goede wortelkluit.

 

Praktisch geen gebruik van bestrijdingsmiddelen!

Hoe doen wij dat? Als eerste potten we zorgvuldig de door ons zelf ingekochte stekken. Deze plaatsen we in een twaalf gaats tray. Vervolgens zetten we ze op onze kwekerij uit. Daar groeien ze uit tot volle, vertakte planten. Doordat we vroeg in het seizoen potten en de planten meerdere keren per jaar terug snoeien, ontwikkelen zij zich erg goed. Het resultaat zijn sterke en mooi vertakte planten met een goede wortelkluit. Doordat onze planten sterk en gezond zijn, hebben zij weinig last van ziekten en plagen. Daarom gebruiken wij praktisch geen bestrijdingsmiddelen!

 
Op bestelling opkweken

We kweken een ruim assortiment. Mocht u een soort missen, dan kunnen wij ook op bestelling een soort opkweken.

Lage transport kosten door P9 potten!

Wij kweken onze planten in een P9 pot. Onze planten doen qua grootte niet onder voor een plant in een C1,5. Wij leveren onze planten in P9 potten omdat dat het grote voordeel heeft dat zij een betere beladingsgraad hebben, ten opzichte van bijvoorbeeld C1,5 potten. Hierdoor blijven uw transportkosten laag & beheersbaar.

Leveranties kunt u bij ons ophalen of door ons laten bezorgen. In Hazerswoude en Boskoop leveren wij franco bij bestellingen boven 100 euro. Leveringen daarbuiten vinden plaats door een transportbedrijf. De kosten zijn voor de koper.

 
Wij leveren:
  1. op Deense karren;
  2. in boxpallets;
  3. in hoge Veenmankisten (40 planten per kist).