Is dit de eerste keer dat u bij ons bestelt?

Het werkt écht heel eenvoudig: volg onderstaande stappen en uw order staat in een mum van tijd voor u klaar! 

Stap 1:

Bekijk in de online voorraadlijst of uw gewenste planten leverbaar zijn. Doordat elke dag planten verkocht worden, kan het zijn dat de onze voorraad iets afwijkt van de aantallen op de website. Is uw plant naar keuze niet voorradig? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag advies over een geschikt alternatief dat wel op voorraad is.

Stap 2:

Download de voorraad/bestellijst. Deze lijst is opgemaakt in Excel. U vult eenvoudig het gewenste aantal planten in en het programma rekent meteen de prijs voor u uit! Deze prijs is ex 6% BTW. Heeft u een grote order? Dan zijn er speciale staffelkortingen bespreekbaar! Vraag er gerust naar.

Stap 3:

Mail of fax de ingevulde voorraad/bestellijst naar ons toe. Wij gaan direct voor u aan de slag!

Stap 4:

Wij zorgen er voor dat u alles direct van één punt kunt laden. Uw werkzaamheden lopen geen vertraging op. U haalt de bestelling bij ons op of u krijgt de bestelling geleverd conform de afspraken en leveringsvoorwaarden.

Verstuur uw ingevulde bestellijst

Vul hieronder uw gegevens in en upload uw bestellijst. Klik op verzenden en uw order rolt vanzelf bij ons binnen!Uiteraard kunt u ons ook gewoon mailen of uw bestelling doorfaxen via: 071 - 341 95 33.